Jamal visar ett självporträtt och berättar att han har vunnit Lomma cup

Självritning

När jag var ensam på mitt rum reflekterade jag över mig själv som person. Då beslöt jag mig för att rita ett självporträtt och här får ni se resultatet.

Jag blev förvånad över hur bra självporträttet faktiskt blev. Jag har fått beröm från vänner och bekanta. Jag har ritat den med blyertspenna.

jamal dator i skolan

Texter till geografiläxa

Här hade jag geografiläxa och vi fick välja ett land som vi skulle berätta om.  Jag valde att berätta om Afghanistan.

 

jamal riksdagen

Här är jag i Sveriges riksdag. Det var en fredag och vi hade samhällslektion då vår lärare bestämde att vi skulle åka till Sveriges riksdag.

jamal porträtt vid nynäs gård

Här väntade jag på tåget i Nynäsgård. Jag skulle åka till Gröna Lund med mina vänner. Gröna Lund är en av mina favoritplatser då jag tycker om att åka attraktioner. Det bästa med denna dag var att jag fick åka dit tillsammans med mina vänner. Det var en rolig dag och ett minne för livet.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lördagen den 14 maj medverkade jag i en tävling. Vi fick låna ett klassrum i en skola som var nära tävlingshallen. Jag vann 4 av 4 matcher och jag var så glad när jag fick min pokal. Min klubb som heter Viking vann fyra stycken förstaplaceringar.  Min tränare berättade för mig att han var stolt över mig och när jag ringde min kontaktperson och berättade att jag hade vunnit så blev hon jätteglad och berättade att hon var stolt över mig. Nu i efterhand är jag glad över att jag lyckades spara ihop pengar för att kunna medverka i Lomma Cup och att jag fick chansen att åka till Malmö. Detta kommer att vara ett minne för livet. Jag hoppas att jag får flera sådana tillfällen i mitt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s