Magnetpoesi 16/6 2017

Hej hej bloggen!

Vi är fyra sommarjobbare för projektet i Östberga, där vi hjälper till med utställningen. Vi som arbetar i gruppen heter Kajsa, Mina, Andreas och William och det är vi fyra som skapar magnetpoesin. Anledningen till varför just vi vill vara magnetpoesin är för att vi tycker om att jobba med ord och se hur det kan skapa olika meningar och formuleringar. En annan aspekt som har lett till att vi vill jobba med detta, är för att vi tycker att det är intressant att se vad det är för ord man kopplar till när man pratar om Östberga. I vårt arbete får vi då ta del av just sådana tankar och det är en sådan aspekt som gör att vi finner arbetet roligt och intressant.

Vi har tänkt att berätta om våra uppgifter för idag som har bl.a. varit att skriva in ord från intervjuer(både gamla och nya) som därefter skrivits in på datorn.

Magnetpoesi är ord som sitter på magneter som kan bilda olika meningar som man vill skriva, oftast har det ett tema i detta fall av temat Östberga. Exempel på ord, fritidsgården,ÖG (Östberga Global), mördarbacken, Östish, 125, 168, 134(olika busslinjer). Dessa ord förmedlar östbergabornas samt  övriga människors tankar och åsikter kring Östberga, genom ord.

Avslutningsvis, genom detta inlägg vill vi försöka förmedla vårt arbete och vad vi gör på dagarna. Hoppas att ni fick en bra känsla av att läsa inlägget och hoppas att ni finner det lika roligt som oss.

Kram Magnetpoesin

Lämna en kommentar